Wednesday, June 23, 2010

Alhamdulillah berjaya diselamatkan..fuh!


Blog Ummi tiba2 merajuk agaknya sebab dah terrlalu lama tak diupdatekan. Tiba2 akhir minggu lepas Ummi sendiri tak boleh masuk blog sendiri. "The blog has been removed."

Hiks! Nak sign in gmail account pun tak boleh, katanya Google detect activity yang menyebabkan account Ummi temporarily disabled. Bila pulak la Ummi buat kerja2 tak senonoh? Hish..Seram sejuk pulak bila fikirkan kalau semua catatan Ummi hilang dan lesap begitu sahaja.

Alhamdulillah lepas dapat verification code dari Google, dan tukar password, fuhh...lega dah dapat retrieve balik.

So, blog dear, jangan merajuk ok. Too many stories left to be told. Will update soon, untuk tatapan anak2 nanti bila mereka besar.

3 comments:

Abdullah Mujahid Hasanuddin said...

kak anfal kena buat backup.download semua article

El said...

Salam.

Saya terbaca blog awak tentang Lasy toy (blog post may 2009). Di mana saya boleh beli mainan ini?

Saya mempunyai seorang adik sindrom down. Sewaktu kecil, ayah memang pernah beli mainan ini kepada kami. Waktu tu zaman 90an. Jadi Lasy ni memang famous.

Adik sindrom down saya berusia 14 tahun sekarang. Permainan lasy kami, dia yang main sampai lah jadi dalam keadaan yang sudah tidak menarik. Lagi pun usia mainan tu pun sudah bertahun-tahun.

Sekarang dia hanya mahu lasy yang berbentuk "H" besar sahaja. H besar itu kegemaran dia.

Di mana saya boleh membeli produk Lasy? Sudah puas saya cari di kedai toys sekira kuala lumpur.

Terima Kasih.

ummu umar said...

moja: insyaAllah..ingat nak kena tuka wordpress kot.

El: lasy toy tu atoknya (bapa mertua) yg belikan, dia beli di Kuantan..kami pun cari merata dah takde..